Een gezonde geest
in een gezond lichaam

Ter ondersteuning van de darmbalans en het immuunsysteem

Lichaam & Geest!

Pyour is een Nederlands bedrijf als onderdeel van de Orange Pearl Innovation Group die al meer dan 20 jaar duurzame product innovaties ontwikkelt en op de markt brengt, in de zelfzorgindustrie, om de wereld te verbeteren.

Pyour is ontwikkeld met de werking van hersen-darm-as als uitgangspunt. Het welzijn van je darmen en je mentale toestand is namelijk sterk met elkaar verbonden. Het één bestaat niet zonder het ander. Stress en slaapgebrek hebben bijvoorbeeld een negatief effect op je immuunsysteem en verzwakken je afweer. Je immuunsysteem bevindt zich voor een groot deel in je darmen. Daarom is het belangrijk om goed voor je darmen te zorgen. Verstopte darmen sturen onjuiste signalen naar je hersenen, waardoor je je somber voelt. 

Het verband tussen de darmen en de geest wordt vaak onderschat. Een holistische benadering kan wonderen doen voor je gezondheid. Daarom hebben we, als onderdeel van onze holistische aanpak, ook een zustermerk BrainBooster dat zich richt op de mentale gezondheid.

Darmbalans & Immuunsysteem

Pyour about

Fyto Synergie oplossing!

Pyour producten zijn een combinatie van een gepatenteerd ingrediënt 2FX-complex, prebiotica, probiotica en plantenextracten. Samen vormen ze een Fyto Synergie oplossing. Dit is een specifieke combinatie van actieve plantenstoffen, vitaminen en mineralen die op elkaar inwerken. Hierdoor versterken ze elkaars werking en worden ze samen effectiever dan wanneer ze afzonderlijk worden gebruikt.

Gepatenteerde 2FX-complex

2FX-complex is een innovatief, gepatenteerd ingrediënt voor de behandeling en preventie van microbiële klachten. Het bestaat uit sterk geraffineerde en gezuiverde natuurlijke polysachariden afkomstig van de bladeren van de Aloë Vera Barbadensis Miller plant. 2FX-complex beschermt het maagdarmkanaal tegen schadelijke micro-organismen. Dit doet het door te voorkomen dat schadelijke bacteriën zich hechten aan weefsel zoals de maag en de twaalfvingerige darm. Op de volgende foto’s is een biopt van maagepitheelcellen te zien.  De witte stippen zijn fluorescerend gelabelde H. pylori geïncubeerd met menselijke maag biopten.

zonder 2-FX-complex

met 2-FX-complex