pyour prebio

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Pyour PreBio

Prebiotica

De Pyour PreBio tabs bevatten inuline en FOS en ook het gepatenteerde ingrediënt 2FX-complex. Neem 4x per dag een bruistablet van Pyour PreBio.

€24,95

Tijdelijk niet leverbaar.
Pyour Icon Bowl Flora

Bevat inuline en FOS

Pyour Icon Healthy Foods

Bron van vezels

Pyour Icon Immune System

Bevat het gepatenteerde ingrediënt 2FX-complex.

Product informatie

Reviews

Veel gestelde vragen

Pyour Defense is altijd goed. Het helpt bij je weerstand en om meer energie te krijgen. De probioten in het drankje van Pyour Defense geeft goede voeding aan je microbioom. 70% van je immuunsysteem zit in je spijsverteringsstelsel, dus het is belangrijk om daar goed voor te zorgen.
Dat is aan te raden maar niet persé nodig. Je kunt Pyour Defense nemen zolang je daar goed bij voelt.
Juist dan is het belangrijk om Pyour Defense te nemen. Een antibioticakuur doodt niet alleen de slechte bacteriën maar ook de goede. Dus het is belangrijk om die weer zo snel mogelijk aan te vullen.
Pyour Defense ondersteunt je afweer en immuunsysteem.
Nee, niet persé. Je kunt er wel voor zorgen dat je afweer en immuunsysteem zo goed mogelijk wordt ondersteunt en daarnaast raden wij je de bekende voorzorgsmaatregelen aan, zoals regelmatig handen wassen en afstand houden.
De psyllium vezels, die in het drankje zitten, zetten zich uit en als het drankje te lang blijft staan dan wordt het brinta-achtig.