Pyour Reset

Voor de reiniging van de darmen

Pyour Reset is een 5-daags zelfzorgprogramma dat je darmen reinigt en ondersteunt en je natuurlijke energie revitaliseert. Dit is van belang wanneer je darmen niet optimaal functioneren door bijvoorbeeld stress, emotionele spanningen of slaapgebrek. Ook ziekte, een ongezonde levensstijl en medicatie zoals antibiotica kunnen darmproblemen veroorzaken. Pyour Reset ondersteunt je darmfunctie en geeft je een energiek gevoel.

€19,95

Binnenkort verkrijgbaar bij: 

Gun je lichaam een pauze en ondersteun je darmgezondheid.

Pyour Reset levert een unieke formulering met prebiotische voeding voor goede bacteriën. Naast de vezels beschermt 2FX-complex de darmwand tegen pathogene micro-organismen door aanhechting van pathogene micro-organismen aan menselijke weefsels (mucosa) te voorkomen; 2FX-complex voorkomt kolonisatie en infectie. Naast deze ingrediënten bevat Pyour Reset vitamine B2, gember, calcium en rozenbottel die van nature hoog in vitamine C is. Alles bij elkaar vormen deze ingrediënten een perfecte synergetische oplossing om de darmgezondheid te optimaliseren door de darmen op verschillende manieren te reinigen, te zuiveren en te ondersteunen.

Reviews

Benieuwd naar alle ingrediënten van Pyour?

We hebben alle ingredienten en hun werking voor je op een rijtje gezet.

2FX-complex

Het gepatenteerde ingrediënt 2FX-complex is een actief bestanddeel afkomstig van aloë vera planten. Het neutraliseert schadelijke micro-organismen  op een veilige en effectieve manier. Het beschermt, herstelt en optimaliseert het menselijke microbioom, dat essentieel is voor de gezondheid.

Psyllium

Psyllium is een fermenteerbare vezel die ook wel prebiotica wordt genoemd. Prebiotica zijn complexe koolhydraten die de micro-organismen in de darmen voeden. Ze zijn als het ware de voedselbron voor goede bacteriën en houden ze gezond. Prebiotica zijn dus in principe het voedsel voor de probiotica.

Rozenbottel

De rozenbottel bevat veel verschillende vitamines en mineralen, waaronder vitamine C. In een rozenbottel zit zo’n 10 keer meer
vitamine C dan in een sinaasappel! Vitamine C in de rozenbottel is goed voor je immuunsysteem en bestrijden de schadelijke vrije radicalen in je lichaam.

Product informatie

Veel gestelde vragen

Door de darmen te reinigen van afvalstoffen, kunnen de darmen daarna weer beter de goede voedingsstoffen opnemen.
Het ochtenddrankje bestaat uit psyllium vezels en 2FX-complex poeder. Beide zeer geschikt voor het verbeteren van het spijsverteringssysteem.
De twee drankjes voor de middag en avond bevatten Calcium en Vitamine C voor een goede ondersteuning bij de spijsvertering en energie.
Ja, dit klopt zeker. Psyllium werkt op de spijsvertering en darmkanaal, waarbij het de bedoeling is dat de ontlasting meer op gang komt. Hierbij kun je ook wat last krijgen van winderigheid.
Wij raden aan om minimaal 4 keer per jaar een Pyour Reset kuur te doen. Dit is superbelangrijk voor het welzijn van je darmen.
Het zou kunnen, maar wil je optimaal profiteren van de effecten van Pyour Reset, dan raden wij aan om tijdens de kuur zo weinig mogelijk vlees, koffie, vet eten en suiker te nemen.
De psyllium vezels, die in het ochtend drankje zitten, zetten zich uit en als het drankje te lang blijft staan dan wordt het brinta-achtig.
Dat kan zeker, je kunt het ook door je smoothie doen of mengen met een vruchtendrankje.