pyour reset

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Pyour Reset

Heb je het gevoel dat je darmen niet in balans zijn?

We willen graag een gezonde en vitale levensstijl, al lukt dit niet altijd. Pyour Reset ondersteunt de energiestofwisseling en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid.4 En het draagt bij aan het behoud van gezonde darmen. Pyour Reset is een 5 daags programma ter ondersteuning van de darmbalans.
2Psylliumvezels3Calcium4Vitamine C

€19,95

Pyour Icon Metabolism

Ondersteunt het behoud van een gezonde spijsvertering en het energieniveau 2,3,4

Pyour Icon Gut

Draagt bij aan het behoud van gezonde darmen en vergemakkelijkt de darmpassage2

Pyour Icon Exercise

Draagt bij aan fitheid3

Product informatie

Reviews

Gun je lichaam een pauze en ondersteun je darmgezondheid.

Pyour Reset levert een unieke formulering met prebiotische voeding voor goede bacteriën. Naast de vezels, is 2FX-complex een belangrijk ingrediënt. Dit is een innovatief gepatenteerd ingrediënt dat zorgt voor een goede balans van de bacteriën in het maagdarmkanaal. Naast deze ingrediënten bevat Pyour Reset vitamine B2, gember, calcium en rozenbottel, die van nature hoog in vitamine C is. Alles bij elkaar vormen deze ingrediënten een Fyto Synergetische oplossing om de darmgezondheid te ondersteunen.  

Pyour Ingredienten
Benieuwd naar de ingrediënten van Pyour?

We hebben alle ingredienten en hun werking voor je op een rijtje gezet.

2fx icon

2FX-complex

Het gepatenteerde ingrediënt 2FX-complex is een actief bestanddeel afkomstig van aloë vera planten.  Dit ingrediënt dat zorgt voor een goede balans van de bacteriën in het maagdarmkanaal.

Psyllium

Psyllium is een fermenteerbare vezel die ook wel prebiotica wordt genoemd. Prebiotica zijn complexe koolhydraten die de micro-organismen in de darmen voeden. Ze zijn als het ware de voedselbron voor goede bacteriën en houden ze gezond. Prebiotica zijn dus in principe het voedsel voor de probiotica.

psyllium icon
rozenbottel icon

Rozenbottel

De rozenbottel bevat veel verschillende vitamines en mineralen, waaronder vitamine C. In een rozenbottel zit zo’n 10 keer meer vitamine C dan in een sinaasappel! Vitamine C in de rozenbottel is goed voor je immuunsysteem en bestrijden de schadelijke vrije radicalen in je lichaam.

Veel gestelde vragen

Door de darmen te ondersteunen bij het afvoeren van afvalstoffen, kunnen de darmen daarna weer beter de goede voedingsstoffen opnemen.
Het ochtenddrankje bestaat uit psyllium vezels en 2FX-complex poeder. Beide zeer geschikt voor het verbeteren van het spijsverteringssysteem.
De twee drankjes voor de middag en avond bevatten Calcium en Vitamine C voor een goede ondersteuning bij de spijsvertering en energie.
Ja, dit klopt zeker. Psyllium werkt op de spijsvertering en darmkanaal, waarbij het de bedoeling is dat de ontlasting meer op gang komt. Hierbij kun je ook wat last krijgen van winderigheid.
Wij raden aan om minimaal 4 keer per jaar een Pyour Reset kuur te doen. Dit is superbelangrijk voor het welzijn van je darmen.
Het zou kunnen, maar wil je optimaal profiteren van de effecten van Pyour Reset, dan raden wij aan om tijdens de kuur zo weinig mogelijk vlees, koffie, vet eten en suiker te nemen.
De psyllium vezels, die in het ochtend drankje zitten, zetten zich uit en als het drankje te lang blijft staan dan wordt het brinta-achtig.
Dat kan zeker, je kunt het ook door je smoothie doen of mengen met een vruchtendrankje.