Pyour Reset

Voor de reiniging van de darmen

Pyour Reset is een 5-daags zelfzorgprogramma dat je darmen reinigt en ondersteunt en je natuurlijke energie revitaliseert. Dit is van belang wanneer je darmen niet optimaal functioneren door bijvoorbeeld stress, emotionele spanningen of slaapgebrek. Ook ziekte, een ongezonde levensstijl en medicatie zoals antibiotica kunnen darmproblemen veroorzaken. Pyour Reset ondersteunt je darmfunctie en geeft je een energiek gevoel.

€19,95

Verkrijgbaar bij: 

Gun je lichaam een pauze en ondersteun je darmgezondheid.

Pyour Reset levert een unieke formulering met fecale bulkvormende en prebiotische voeding voor goede bacteriën. Naast de vezels beschermt 2FX-complex de darmwand tegen pathogene micro-organismen door aanhechting van pathogene micro-organismen aan menselijke weefsels (mucosa) te voorkomen; 2FX-complex voorkomt kolonisatie en infectie. Naast deze ingrediënten bevat Pyour Reset vitamine B2, gember, calcium en rozenbottel die van nature hoog in vitamine C is. Alles bij elkaar vormen deze ingrediënten een perfecte synergetische oplossing om de darmgezondheid te optimaliseren door de darmen op verschillende manieren te reinigen, te zuiveren en te ondersteunen.
From nature
to body!

Reviews

Benieuwd naar alle ingrediënten van Pyour?

We hebben alle ingredienten en hun werking voor je op een rijtje gezet.

2FX-complex

Het gepatenteerde ingrediënt 2FX-complex is een actief bestanddeel afkomstig van aloë vera planten. Het neutraliseert schadelijke micro-organismen  op een veilige en effectieve manier. Het beschermt, herstelt en optimaliseert het menselijke microbioom, dat essentieel is voor de gezondheid.

Psyllium

Psylium is een fermenteerbare vezel die ook wel prebiotica wordt genoemd. Prebiotica zijn complexe koolhydraten die de micro-organismen in de darmen voeden. Ze zijn als het ware de voedselbron voor goede bacteriën en houden ze gezond. Prebiotica zijn dus in principe het voedsel voor de probiotica.

Rozenbottel

De rozenbottel bevat veel verschillende vitamines en mineralen, waaronder vitamine C. In een rozenbottel zit zo’n 10 keer meer hoeveelheid vitamine C dan in een sinaasappel! Deze stoffen in de rozenbottel zijn goed voor je immuunsysteem en bestrijden de schadelijke vrije radicalen in je lichaam.

Product informatie

Volg ons op Instagram voor inspiratie en tips!