pyour defense

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Pyour Defense

Voor de ondersteuning van het immuunsysteem

Pyour Defense is een zelfzorgprogramma van twee weken. Het ondersteunt je immuunsysteem en activeert je natuurlijke energie.  Pyour Defense biedt je een full spectrum immuun ondersteuning en zorgt mede voor een goede weerstand.1,2
1Vitamine B6 2Zink 3Calcium

€24,95

Pyour Icon Bowl Flora

Bevat 12 miljard bacteriën
van 6 superieure
probiotische stammen

Pyour Icon Gut

Draagt bij tot de normale werking van spijsverteringsenzymen3

Pyour Icon Immune System

Draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem1,2

Product informatie

Reviews

Veel gestelde vragen

Pyour Defense is altijd goed. Het helpt bij je weerstand en om meer energie te krijgen. De probioten in het drankje van Pyour Defense geeft goede voeding aan je microbioom. 70% van je immuunsysteem zit in je spijsverteringsstelsel, dus het is belangrijk om daar goed voor te zorgen.
Dat is aan te raden maar niet persé nodig. Je kunt Pyour Defense nemen zolang je daar goed bij voelt.
Juist dan is het belangrijk om Pyour Defense te nemen. Een antibioticakuur doodt niet alleen de slechte bacteriën maar ook de goede. Dus het is belangrijk om die weer zo snel mogelijk aan te vullen.
Pyour Defense ondersteunt je afweer en immuunsysteem.
Nee, niet persé. Je kunt er wel voor zorgen dat je afweer en immuunsysteem zo goed mogelijk wordt ondersteunt en daarnaast raden wij je de bekende voorzorgsmaatregelen aan, zoals regelmatig handen wassen en afstand houden.
De psyllium vezels, die in het drankje zitten, zetten zich uit en als het drankje te lang blijft staan dan wordt het brinta-achtig.