Pyour Defense

Voor de versterking van het immuunsysteem

Pyour Defense is een zelfzorgprogramma van twee weken. Het ondersteunt je immuunsysteem, geeft het een natuurlijke boost en revitaliseert je natuurlijke energie. Deze Fyto Synergie formulering combineert de beste bestanddelen en ondersteunt zo je immuunsysteem. Pyour Defense biedt je een full spectrum immuun ondersteuning en zorgt mede voor een goede weerstand.

€24,95

Binnenkort verkrijgbaar bij: 

Boost je immuunsysteem en zit weer lekker in je vel.

Pyour Defense is een fyto-synergetische formulering op basis van een combinatie van prebiotische vezels, de best onderzochte probiotische stammen en het gepatenteerde 2FX-complex. Een bioactieve stof afgeleid van planten, die uniek is in zijn vermogen om selectief schadelijke bacteriën te neutraliseren en tegelijkertijd de nuttige bacteriën te ondersteunen. Naast deze ingrediënten bevat Pyour Defense zink, vitamine B6, biotine en calcium. Samen vormen deze ingrediënten de ultieme synergetische combinatie om de darmgezondheid en het immuunsysteem te ondersteunen. 

Reviews

Benieuwd naar alle ingrediënten van Pyour?

We hebben alle ingredienten en hun werking voor je op een rijtje gezet.

2FX-complex

Het gepatenteerde ingrediënt 2FX-complex is een actief bestanddeel afkomstig van aloë vera planten. Het neutraliseert schadelijke micro-organismen  op een veilige en effectieve manier. Het beschermt, herstelt en optimaliseert het menselijke microbioom, dat essentieel is voor de gezondheid.

Psyllium

Psyllium is een fermenteerbare vezel die ook wel prebiotica wordt genoemd. Prebiotica zijn complexe koolhydraten die de micro-organismen in de darmen voeden. Ze zijn als het ware de voedselbron voor goede bacteriën en houden ze gezond. Prebiotica zijn dus in principe het voedsel voor de probiotica.

Probiotica

Probiotica bestaan uit goede levende bacteriën en gisten die van nature in je lichaam leven. Je hebt voortdurend zowel goede als slechte bacteriën in je lichaam. Wanneer je een infectie krijgt, zijn er meer slechte bacteriën, waardoor je systeem uit balans raakt. Probiotica helpen slechte bacteriën te elimineren, waardoor het evenwicht wordt hersteld.

Product informatie

Veel gestelde vragen

Pyour Defense is altijd goed. Het helpt bij je weerstand en om meer energie te krijgen. De probioten in het drankje van Pyour Defense geeft goede voeding aan je microbioom. 70% van je immuunsysteem zit in je spijsverteringsstelsel, dus het is belangrijk om daar goed voor te zorgen.
Dat is aan te raden maar niet persé nodig. Je kunt Pyour Defense nemen zolang je daar goed bij voelt.
Juist dan is het belangrijk om Pyour Defense te nemen. Een antibioticakuur doodt niet alleen de slechte bacteriën maar ook de goede. Dus het is belangrijk om die weer zo snel mogelijk aan te vullen.
Pyour Defense ondersteunt je afweer en immuunsysteem.
Nee, niet persé. Je kunt er wel voor zorgen dat je afweer en immuunsysteem zo goed mogelijk wordt ondersteunt en daarnaast raden wij je de bekende voorzorgsmaatregelen aan, zoals regelmatig handen wassen en afstand houden.
De psyllium vezels, die in het drankje zitten, zetten zich uit en als het drankje te lang blijft staan dan wordt het brinta-achtig.